favvoleksak...

latt att fa en het tjej nar du ar blind, haha! hur besatt kan man bli egentligen. det var ju off dar ett tag men nu kommer det starkare an nagonsin. det ar ju helt otrligt hur mykt en lite bild kan gora, eller bara hora ens rost, bla och nu blir det bara varre och varre, maste komma harifran!! kan inte analysera, kan inte tanka kan inte gora natt det bara.

sagar bara lykta inte pa sprit pennor, at dom! and FuckOff! 

humorsvagning pa hog niva

sma saker i ens liv som gor att saker vander helt om, ett litet ord, en liten film bara en san sak som ett leende. hopp och lek, fest och tarar. bakis,huvudverk och fel person pa fel stalle. nu du australien kanner jag att lamna dig kommer att vara en svar sak, det ar inte som det grona livet for det var klart, jag kande att jag gjort nagot bra och astadkommit natt faktiskt, jag ar inte klar har, inte ann och jag vill inte hem! saknar dig redan

da var det dax igen...

Waking up from this nightmare
How's your life?
What's it like there?
Is it all what you want it to be?
Does it hurt when you think about me?
And how broken my heart is

yellowcard - empty apartment

kommer gamla minnen igen...tala om att vissa saker far bara hjartat att hoppa, du svaljer och svaljer men pa natt satt stannar salivet fast du ar torr i halsen. du fattar inte hur sa manga fel kan bli sa ratt och anda fel i slutandan for att det inte var ratt i forsta fallet. att tortera sig sjalv skulle val inte vara en bra sak men dessa sma saker som gor en lycklig vara bara for stunden och darefter forsvinner i tomma intet sa varfor vara lycklig for en stund och sen bara ma daligt av det sen? battre aldrig ha det? for det var ju som sagt aldrig ratt i forsta borjan. hur kan natt vara sa oemotstadligt och sen bara flyta ivag, hur kommer det sig att saker bara inte kan forandas men samtidigt som man lar kanna varandra utvecklas saker som inte borde finns for i slutandan blir allt bara fel. maste det ha ett slut, hur ska man bygga vidare pa natt som inte finns, det existerade aldrig och kommer aldrig att finns.
snart kommer jag hem och flykten ar over, ta tag i sitt liv och sluta leva i denna drom som bara kompliserade saker som till en borjan redan var nog. hur kan man vara sa lattad over natt samtidigt som det kommer att vara sa svart.
du kom lika fort in i mitt liv som du bara forsvann, ar du forsvunnen eller gommer du dig bara for att det var natt dar och det var inte meningen, hur vet du om jag inte vet? om min chans i livet just kom och gick forbi for jag en till? ar jag vard en andra chans? ar den med dig eller nagon som bara ar helfen sa bra, ar det lika bra det? du forkanade nog battre... men under sa lang tid har jag motstatt och sagt nej mendu kom och bara tog allt fran mig, du rev ner en mur som skulle halla just for att detta inte skulle handa, jag visste det ju men pa natt satt lyckades du, hur fan gjorde du det?! kan du beratta det for mig...sluta bara vara sa gamalmodig och slapp masken, var den du vill och lev som det kommer, var oppen och gom inte hur du kanner men jag vill inte gora din vardag jobbig for det ar anda en del av ditt liv, vill inte vara en borda under en tid. vill ju leva, eller?