opps!

nu var de ett tag sen igen... tala om att jag tappar tiden hela tiden, ingen aning om vad de är för dag, vad är är för vecka eller vad tiden är. kom på att jag blivit gamal och snart borde dö för att inte skada jorden tellus allt för mykt med mig tid... haha! vill inte vara här samtidigt som jag inte vet vart jag annars skulle vara. planerar och planerar men tycker aldrig att de händer någonting. skulle ha gjort de, men hann inte med de andra och sen blir jag bara less i slutänadan och ingenting blir av...
idag har jag målat sänggavel och tv bänken som jag och pappa snickrade ihop under påsken men jag tror jag målade mer på mig sj. ni kan ju gissa vad de blev för färg...: P svart som allting annat men fint blev de, nu ska de bara torka och sen ska vi sätta upp de til helgen. jag börjar verkligen bosätta mig här i Boden nu och i lägenheten. i helgen har jag varit i storPiteå och hälsat på. träffade alla dom gamla godingarna men de var verkligen som om ingenting hänt sen gymnasiet, trevligt på ett sätt men lite tragiskt...lr? jag kanske inte ska uttrycka mig men jag vill verkligen inte tillbaka. så mykt som började cirkulera i huvudet vill jag inte ha igen, en gång i livet får räcka.
valborg nästa då... vad ska då planeras som aldrig kommer att hända?!? vi får väl vänta och se...

livet på utsidan

för att de ska finnas en utsida måste de finnas en insida och dessa måste uppfylla vissa kriterier för att räknas in i kategorierna. dessa kriterier är de vi, människan som bestämmer... - från p3 idag, jag fattar ingenting men kände ändå att de var väl som sanning.

idag är de 1 vecka kvar på ledigheten och jag har fortfarande onsdag, mitt i veckan vilket innebär att de kommer att blir jobbigt för mig när jag kommer på jobbet till veckan för de är förmodligen ingen dag som kommer att stämma överens med verkligenheten. helgen har jag spenaderat med F på stugan och kört skoter, i kåbban och åkt snowboard och tydligen är vi officiellt ett par nu sen igår kväll. man kanske är de men tanke på hur mykt tid vi spenderar med varandra och saker vi göra men de är som att fortfarande kan jag inte släppa att jag ska inte ha ngn P-vän nu. de passar inte in i mitt liv just nu men de blir ju tydligen inte alltid som man tänkt. jag vill som inte säga till folk att jag är i ett förhållande, men varför vill jag inte de? är de för att jag vill vara öppen för förslag eller för att alla som jag känner, känner mig som ngn som inta har ett längre och mer seriöst förhållande? bra fråga och jag kan inte svara på den så vem ska då kunna göra de... då har man gått och blivit me pojkvän då, då måste jag väl börja agera som en flickvän då...


första steget gånger 3

dagen till ära, från idag är jag ledig i 2 hela veckor. trodde de skulle kännas som en evighet men jag lovar att jag kommer att tycka att lovet är för kort. tränat fotboll med trångfors ikväll på storplan och jag älskar de!! de var de roligaste jag gjort på länge och... nä jag vet inte hur mykt jag längar tills imorn när jag ska spela 2ggr på en dag: ) hihi!!! sen har jag gjort en sak till och de är att jag har nog insett att jag saknar F. han har nu varit på övning i en vecka och när jag pratade med han idag ville jag bara att de skulle vara onsdag... i går natt gick A´s pappa bort vilket kommer att begränsa mitt lov också men de gäller att vara effektiv så jag hinner med så mykt som möjligt. känns som att livet har lite mer att erbjuda än förra veckan när allt bara inte ville som jag. M nu är de bara några timmar så välkomnar jag dig till klubben för 22åringar... hur känns de att ha left bästa året i ditt liv. (de är någonting jag fått från aussi, men jag minns inte vem som sagt de...för ovanlighetens skull:P)

en vecka av PMS

i veckan har jag bara längtat efter min ledighet så den har varit så låååång den här veckan. sen så har utbildningen bara bestått av skyddsvakt tjosan, dock är de deras huvuduppgift men de är så tråkigt!!! efter att dagen på jobbet har tagit slut har även jag varit helt knäckt och jag fattar inte varför men jag har somnat på soffan nästan varje dag efter jobbet, de är inte likt mig. nu har jag dock gått på ledighet, fast kommer att tillbringa min fritid på jobbet eftersom dom kommer att genomföra sin baskermarsch i 3dagar nu, de påbörjas om någon timme:P hehe! F är fortfarande nere i södra sverige på övning och börjar kännas nått...men jag vet inte vad. om de faktiskt är så att jag saknar har eller om de umgänget... tål att funderas på... har även tagit beslutet att jag kommer att gå på kadettbalen om 10veckor så än en gång i mitt liv ska man på med en balklänning, förhoppningsvis blir utgången av den här balen bättre än den förra dock är de svårt att överskrida den. under veckan har även P och K gjort slut vilket är tråkigt men de blir så när den ena inte kan leverera... fick även just ett sms och A´s pappa har i går natt somnat in efter att fått diagnosen skelettcancer förra veckan så nu bubblar de upp i släkten och familjen. kanske inte blir så roligt att vara ledig iaf. hade planerat att spenader mesta del av tiden i boden och försöka träna lite fotboll men de synar jag. ser dock fram emot A´s hemkomst från Indien om en vecka och sen kommer A(nr 2) snart hem från USA: ) saknat er!