Hemma och Höst

en fältvecka utan läge, mesta dels bestod övningen av roliga moment men eftersom jag har ett sånt tävlingssinne kunde jag inte alltid hålla minen när de inte gick som de skulle. vi var dock inte sämst MEN inte bäst häller...: P nu så här en vecka efter insatsen kan jag skratta åt de men jag vet hur förbannad jag var. I lördags kom vi in igen och på kvällen blev de öl och middag men eftersom att jag kör stenhårt på mina vita veckor blev jag chaffis in till Linköping och de var lika roligt de. mådde ju bra dagen efter så jag klagar inte.

veckan som gått har bestått av värdegrundsföreläsningar och träning. börjar komma in i rutinerna nu efter 2veckor utan hemgång. värdegrund är inte riktigt mitt område men de är väl därför vi har föreläsningar så jag tänker efter innan jag öppnar munnen: P

till veckan kommer vi nog att flytta vilket innebär att jag kommer att ha internet även under veckorna så jag kan hänga med om vad som händer i världen.

ikväll blir de utgång i luleå, nykter(!) självdisiplinen tar sig...

ny familjemedlem...

pappa har träffat en ny och ikväll var första gången jag träffade henne. de kändes lite konstigt eller mycket konstigt kanske man ska säga för jag har hela tiden trott att de skulle bli K och pappa igen. på sättet som dom gjorde slut och på sättet dom fortfarande har umgåtts.
dom var tillsammans i mer än 8år och på ett par månader har han träffat en ny och jag förstår mer och mer att vara vuxen de blir man aldrig när de gäller känslor och kärlek.

att vara ung och dum, slösaktig eller otrogen, gå från hål till hål de försvinner aldrig. människan är ett flockdjur och ju äldre man blir ju mer kanske man vill ha någon att blir gammal tillsammans med.

annars består helgen mest av återhämtning av veckan. fysiskt stridsvärde har satt sina spår i kropp och knopp. mer krovstoppning tillsammans med en hel del fys som jag inte gjort tidigare, dvs övningarna har hittat muskler jag verkligen inte visste att jag hade men de är ju tur att jag har hittat dom nu..: P

till veckan blir de en mer stilla sittande miljö så då kommer jag väl gå i taket pga de men sen blir de sthlm till helgen så då har jag någonting att verkligen se fram emot: D