dör av irritationsmoment

datorn har nu varit död ett längre tag och idag fick jag den nya hårddisken men de känns inte som min dator. de finns ingenting på den och jag hittar ingenstans på internet för att jag är van att jag har alla adresser. halva mitt liv är som bortblåst och de finns ingenting som kan ge mig de tillbaka.
therese kommer förmodligen inte upp och bor hos mig till hösten pga att dom kräver sjukintyg på bfa tjänsten, vilket är mykt märkligt eftersom dom inte ens gjort en på mig som söker till skolan.
F och jag... vet inte ens vad jag ska säga där. jag minns inte att de var så krävande, jag hinner inte med allt, de finns inte på denna karta. jag måste få göra vissa saker och nu blir de bara nå halvdant för att jag behövs ngn annanstans och just nu är jag nog inte villig att offra den tiden.

soldäcket

eftersom jag bor i en vindsvåning har jag ingen balkong eller liknade utan jag har mitt eget soldäck..:P fönstret som sitter i den sneddade väggen har ett utrymme utanför på 2*2 m vilket är helt perfekt. de blir andra dagen nu som jag spenderar här...tillochme ränder har jag fått:) sänggavelnoch tv hyllan är målad och på plats nu och de blev riktigt bra om än jag måste träna på att spackla och måla men man lär så länge man lever.
på valborg träffade jag en del tjejerfrånfotbollen ute och de fösta jag får höra när dom ser mig tillsammans med F är... - men är inte du 'bi'... hmmm. ni som nu känner mig, är de verkligen så? ser jag ut att vara de eftersom de är ju inte första gången som jag fått höra de... - haha! nu har jag en "dagens fråga" hur kul som helst