slutet på början

då var det flyttat hela kvällen, lägenheten ser ut som ett bombnedslag. jag ska aldrig samla på mig saker säger jag bara...under bara hur länge jag kommer ihåg det. annars har helgen varit bra eftersom den började i Torsdags men att dom vrnpliktiga muckade och på det var det sprit och åter sprit!! spexet var kung om än jag hann somna där en sunde men så blir det ibland. överlevde kvällen iaf: ) resterande tiden har varit ganska lugn, men det känns som att jga har gjort massor men jag minns inte vad.
bästa bakismedicien har jag,Johan och Jonas dock kommit på... stjärtlappsåkning!!! de var bland det roligaste jag har gjort på länge, känner sig som 10 igen och inte ett bekymmer i livet. jag vill bara vara ute hela tiden och krama snön, finns de nått bättre än snö alltså?? jag tror verkligen inte det!
kommer sakna Therese grymt mykt men de är nog dax jag lär mig vara sj

Mannen i mitt liv

haha! igår var det fest som vanligt men när Thersese ska hämta Ingela med SAABEN så mårker hon att det är punka på vänter fram däck och då var det inte pys punka utan det var verkligen PUNKA! vi som skulle till Kalix idag och se bandy fick oss en funderare. ringer pappa och vi byter till sommardäck men vilken ängel han är. han vill att vi ska ta toyotan och kommer från Ä-byn till Boden och byter bil med mig. som sagt mannen i mitt liv, det känns verkligen att jag har inte träffat han på jätte länge fast vi är varandra nära nu. det var en annan sak i Aussi för då visste jag ju att jag inte skulle träffa han på länge men nu är de som sagt en annan sak. jag tror det är första gången jag erkänner att jag känner så. iaf då har vi ju då tagit oss till Kalix och sett Ljusdal storlosa mot Kalix i bandy. Johan Therese lillebror som står målis har vi hämtat och ska ut med oss i kväll, och ja! vi ska ut som vanligt: ) nu ska jag göra mig klar så vi kommer oss i väg någon gång... ni vet ju vem Johan är så..lamköttet mitt

Vuxenpoäng

men den här är fan inte rolig!! sätta betyg på soldater som jag under drygt 3månaders tid har lärt känna bättre än dom som utbildat dom i 11månader. tala om bajsmacka...
jag som fortfarande bara befinner mig i 16års ålder hur 17 har dom tänkt sig det här... jag tänker och tänker men kommer inte så långt. annars längtar jag tills mina kvällstjänster och all övertid osm jag får tar slut så jag kan börja träna fotboll. hann på en träning och sen blev det uppehåll fram tills på torsdag: ) längtar som sate. det verkar inte vara de roligaste laget men jag får ju då rulla på bollen iaf. nu blir de sängdax så jag kan ta morgondagen med storm, haha!

Wakeupcall på hög nivå..

vaknat ett antal gången under den här morgonen men att jag skulle falla ur soffan vid 21 års ålder det trodde jag inte men så blir det. gårdagen var ett lyckat drag om är det tog ett tag för oss att komma igång och ännu längre för alla andra men natten är ung så morgonen var mykt bra. nu sitter vi i soffan och leker bakis som vanligt, fått i mig kaffe och salt så inte mg emot. efterfesten innehöll lite indiana jones eller nå koreans karate, vet inte riktigt vad dom höll på med samt att batman var på besök och slalom på morgonen därav fallet från soffan.
nu gryllar det dock ganska friskt i mitt huvud. "I'm back" helt enkelt, nu ska vi bara ta oss genom resten av livet, haha! lever loppan och aldrig har jag varit lyckligare: ) men lycka på fyllan brukar inte alltid betyda samma sak när du vaknar upp dagen efter och konsekvenserna tittar fram.

puss o kram

rädda världen

...men jag miss inte hur jag skulle göra det. fan! hade världens bästa ide igår och dagen innan men när minnet är bra men j*vligt kort blir det så här. igår var det fest med bengan från skilda världar som DJ, woho! det blev lite dans, lite bråk och alltid någon som blir för full som ska slåss. någon som går hem med någon som inte var någon bra ide men det är ju lätt attvara efterklok eller hur. kul var det iaf och det blir favorit i repris ikväll men Lindahls middagen. det är en middag som en gammal militär har investerat i där all drick och mat är gratis till alla officerare som tillhör i19, Pbat.
snart ska jag även sätta betyg på mina soldater, det blir ingen kul grej det inte. skulle vilja underkänna alla för att dom är så kassa men de blir ju inte alltid som jag vill.
nu är Johan och Björn på väg att handla och ska komma hit och laga plättar...mmm! längtar som sate så nu ska jag städa undan lite och ta en powernap.

tillbaka men sover snart bort mitt liv

Powernap vet jag ursprungligen kommer från det militära men det är för att hålla uppe stridsvärdet under krig men tydligen är mitt liv ett krig nu...mot sovandet: ) gäspar och så fort jag får tillfälle sover jag förhoppningsvis blir det ändring på det nu när jag har fått helg.
det jag ser fram emot nu grymt mykt är min och Martinas resa till England, kommer att bli så skönt att komma bort och att det braa är jag och hon kommer att vara nått nytt.
jobbet skulle jag kunna stoppa upp i röven på någon nu för det är så tråkigt med remi. all materiel ska vårdas och lämnas in, lokaler ska städas och jag måste flytta alla mina saker till en annan kasern. bara städ och tråkigheter. snart drar väl muckfesterna igång men under tiden vet jag inte vad jag har som sporre.
Therses har fått jobbet i vemdqalen nu vilket innebär att hon flyttar dit och jag blir sj i lägenheten. det kommer att blir så tråkigt och så tomt.
förraveckan hade jag min först fotbollsträningen vilket var ovant men jag tror det blir fotboll till sommaren, saknat den grymt mykt.
nu får vi se om det blir utgång eller vad vi ska hitta på ikväll: )

Bortkopplad från omvärlden

en veckas slutövning och det känns som att världen glömde mig i det förflutna. dock så har jag inte missat Obamas vinnst men det måste ju vara en omöjlighet. kom ju för fan på ordergivningen på slutövningen... sen mia; hur går det nu när Johan har farit? hoppas allt är bra och att du överlever, jag ringer dig i veckan men just nu håller jag på att somna sittandes skrivade vid datorn. för mykt krig tär på en när man både ska vara på Fiendens sida och på sin bataljons sida. tala om att leva ett dubbel liv: P skoj som satan har det då varit och nu är det tillbaka till så normalt liv som jag någonsin kommer att leva.

UTMANINGEN

va roligt att vakna upp en bakis morgon med en utmaning dessutom har jag fått veta att Annelie kommer hem under Jul och nyår vilket gjorde mig mycket glad. sj kommer jag dock vara ensam under julen. mamma i Indien, pappa i fjällen och Martina jobbar. det var ju dock inte meningen att jag skulle vara hemma så blev så. jag är inte bitter, haha! jag och martina tar våran jul en vecka i förväg ist. åker till London och ser fotboll, julen kan inte blir mycket bättre: )
igår natt när vi kom hem kom jag på en sån bra ide, jag skulle göra hemmagjord glass för att ha nu på morgonen och det gick ju bra förutom att jag lämnade skeden i bunken men ingen är väl perfekt. vissa har bara lite otur när dom tänker.
igår lunchade jag och Thersese med Kn "Gussen" "Lunkan", måste ju vara en bland dom roligaste männiksor på denna jord. han kommer förövringt följa upp mig till veckan vilket kommer att bli roligt. iaf sa han någonting som jag ska utnyttja i framtiden i ett sånt till fälle när du måste ta en soldat åt sidan. då frågar man om denna bara är dumi huvudet eller driver med en... driva med en officer är ju inte särskillt smart så efter mycket om och men kan du få soldaten att sj erkänna att denna är dum i huvudet genom att använda den fråga, haha!

som vanligt så brukar det alltid hända saker som du inte riktigt planert när man blir lite på fyllen och igår var inget undantag det var bara ett lite annorlunda snesteg om man kan säga så. jag lovade nämligen trånfors tränare att jag skulle komma och träna på Tisdag... det var ju som sagt inte planert men det kanske kan bli kul. vi får väl se hur det går: ) så går det då man inte tänker sig för


Regler:

  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

När jag är bakis stiger jag upp tidigt och bakar för att sen lägga mig ner och dö vid ett tiden


När jag gick i 5:an under vintern trodde jag att jag var lika hård som en skoter, vilket innebar att jag än en gång hade otur när jag tänkte... "klarar skoterna det, klarar jag det" följderna av detta var en bruten högerarm... tur snowboard sesongen försvann veckan efter.


Konstigt nog har jag en tendens att vara efterklok, eller bara lite smartare än innan.


Bra på att minnas ansikten, kass på namn.


Dålig på att komma på saker om mig själv när det gäller utmaningar: P


Kass på att återberätta roliga saker, historier och beskriva saker.


Lät mig förälskas i en guitarrist på andra sidan jorden, pojken "nextdoor", TV kändisen, någon jag aldrig kan få, far till mitt barn, modellen, den perfekta, den otrogna, den jag aldrig kommer att glömma, någon jag inte minns längre, släktingen, min utmaning och mig själv...


MIA


ANNELIE


sen känner jag ingen mer som bloggar