för mykt tid me telefonen

min surftid tog slut den 12e den här månaden, jag fattar ingenting men så är de! skulle tro att de är min gamla telefon som läcker ngnstans;P tur man beställt en ny.. som kommer om en månad kanske.
är i sthlm på upptåg nu.. träffat mina bästa och ätit musslor för första gången


rödvin är de för hela slanten nu också, de blev ju såådär underbart gott på en kväll!
förutom att jag blivit Agda 92 på fritiden tar jag piller för att bli frisk men av dom blev jag bara äldre!! illamående, ont i leder (framförallt ryggen!!) och tror jag blir skallig också.. inte bara gråhårig. tur de är sista dagen ida så jag kan hitta på nått annat än att ligga i sängen, de är inte okej!

inhyrd husägare

vilodag efter nattens jobb:) helt otroligt va kul de är att jobba ibland, mykt bättre ibland än att va på själva festen (E sammanfattning om brölloppet). Var bara baransvarig för helgens bröllop men de var nog bra me tanke på vilken brudzilla vi hade att göra med:P
Nya drinkar till minnet är Pink Panther och vanilla sky:)


Idag blev de vila från träningen, skulle på crossfitpass kl.12 men är man hemma 4 på morgonen så orkar inte kroppen stiga upp, inte ens min!
Blev krattning och pyssel i form av armbandsknytning:)


Nu står de ngn i köket och gör fisksoppa ti middag:) De e nice!

myffinsbröd:)

så himla gott och me lite ändringar i orginalreceptet blev de hyffsat nyttigt


75g smör
4dl kvarg
1ägg
2st rivna morötter
1dl naturell protein
4dl bakepro
1/2 dl linfrö
1/4 dl chia frö
1/4 dl psyllium
3 tsk bakpulver
1tsk salt
3 tsk kanel
3/4dl stevia

blanda allt och fyll stora muffinsformar ca: 10st.
250g i 10min
rosta lite pumpafrön och sätt på muffinsbröden.

en vanlig lördag me "familjen"

igår var de lördag och de bakades tårta till "Knubbis" som fyllde 26 (18) år... resultatet:


fast de ser mer ut som en 6åring ska ha den, saknas bara ljusen:) den fick godkänt av födelsedagsbarnet och gästerna.. men jag var inte riktigt nöjd finns helt klart förbättringar att göra.
har insett att vi är inte riktigt som alla andra me tanke på smeknamnen vi gett varandra.. tänke presenterna mina Whishey Tango vänner:P
"Mia Mus och Berra Bus och Kivi Kuk", Knubbis (födelsedagsbarnet), Bärgartrollet, Coockiemonster, Farbror (kunde inte närvara igår), "Nisse" skaparen av detta gäng och ägare av "Nisses öl och vapen" aka (nisses sperma och krut) och Nilsson (från delsbo så han behöver inget smeknamn de räcker så..)
/Fröken Bak..

present:P

hihi!!


i all ilska och likgiltighet så får man en present, inte dåligt! å sen så är det helg och födelsedaxtårta som ska bakas:) å förhoppningsvis blir sen bra..

luft?!?

I försök att undvika saker/personer som gör att mitt humör går i topp träffar jag ist de som tar luften ur en (!) från glad till likgiltig på nanosekunder..
de finns ju dessa människor som man träffar i livet som bara suger ur luften på en och man vill bara sjunka genom jorden. det är en sak om man vet att man kan träffa på dom men när man tror att dom inte ens är i Sverige(!) och så bara står dom där. då känner jag att jag skulle aldrig ha klivit upp ida.
Ida är de en sån dag.. ilskan är helt borta men det tog bort allt annat också..

..

det ser inte ut att bli mykt ljusare heller..(!#%#&$)

ser svart!!

när de svartnar för ögonen pga ilska och irritation då är käftsmällen inte långt borta. du klarade dig ida (!) men vette fan om jag orkar hålla emot nästa gång, jag håller fan på att explodera!!
å då inte en löptur fungerar vet jag inte vad man ska ta sig till. låsa in sig så igen dör på kuppen kanske.. skippa allt som har me människor att göra de är då ett som är säkert!!

prov:}

då var de klart me kursen "ansvarsfullt alkoholservering" och förhoppningsvis dimper de ner ett diplom i lådan och inget samtal:) så de är slut på detta rännande ti Lule å tillbaka ti vardagsrutiner och mina saknade löprundor.

50+;P

gårdagen bestod av sovmorgon efter 12h passet på mässen och sen fålla gardiner och lyssna på klassisk musik (till en början iaf..) fick en känsla av att så här kunde nog en dag som pensionär se ut, inte dåligt alls(!) Sen som avbrott i allt fållande fick jag besök och en kaffe pause:) klockan 21.00 var jag hemma igen.. nästan en 12h igen..



Tur dom här dagarna inte infinner sig allt för ofta än..