Oron i magen

Kompani festen sitter i sig hela dagen idag, somnat vid skrivbordet 2 gånger idag och sen blev det en middgaslur när jag kom hem...skönt. den perfekta övningen idag då så dom skulle få tillbaka lite för att dom drack igår blev fiasko. redan löpningen dit gjorde dom mig besviken, in i bassängen och dagen går bara utför. nu är dom borta från boden men min dåliga magkänsla sitter fortfarande kvar och jag kan inte sätta huvudet på vad det är som är fel...
men nu är det ledigt imorn så vi får väl hoppas att det släpper annars blir det jobbigt i helgen. 
Jag sitter nu men min sjuka sambo och försöker titta på TV, inte riktigt min påse men men

nu ska jag spela nån låt för den sjuke san lockar sängen 

trött så att ögonen faller sönder

det blev en lång söndag, flyget hem till Kallax var 1timme försent och då var det ju redan sent tyckte jag att komma hem vid halv ett men nu blev det stracks före två. det var länge sen jag var så trött, halv sovit hela vägen mellan Ljusdal och Gävla därefter till Arlanda och upp till Kallax. som tur hade jag ängeln Sebbas som kom och hämtade mig, märktes att vi inte träffats på ett tag så det fanns mycket att ta igen: ) gamla bubblan har dock fått en liten smäll så den är lite sned men ingenting som inte matchar in på mig: )
i stockholm blev det ett litet fiasko eftersom jag inte träffade varken Erik, Peter eller Anbackan men jag fick desto mer till med Mia så jag klagar verkligen inte. det var nog bara bra för mig att ta de lite lungt en helg. Ljusdal sen blev det lite mer action, det blev lite av en språngmatch men jag trivdes med sällskapet så det gör mig ingenting...smygfysar bara lite grann: )
dagen har bestått av löpning och lite krig vilket var mycket uppskattat av soldaterna och jag fick ett leende på läpparna även. dom springer omkring som nå små illrar som varken vet in eller ut. haha! sen ler jag lite extra eftersom jag har en perfekt övning för dom på Torsdag. vi kommer nämligen att ha kompanifest på Onsdag vilket innebär att soldaterna kommer att vara mer bakis än vanligt, vilket innebär att dom kommer att vara mer än bara värdelösa. spaning kommer nämligen att ha vattenfys och då fick jag inte mina soldater med dom.haha! kommer att vara så nöjd på Torsdag morgon när jag kläcker det. dom kommer verkligen inte att gilla mig nå mer efter det men va fan...fatta vilka blickar. jag längtar fan mer till Torsdags morgon än Onsdag kväll. nu är det kväll för mig så det blir torsdag fortare

Bor på soffan

Då befinner man sig i Mästa nära huvudstaden och nära min Mia: ) det blev bara 3 timmars sömn i natt så det kommer att bli en tidig kväll...ditt fel Björn! jag och mia, datanörden ett och två sitter vid varsin datorn och mummlar på men så blir det ibland. Nu tänder mia ljus och förbereder kvällsfika tills Johan kommer hem efter träningen, när man skriver om trollen. Imorn ska jag träffa mina gamla lumpar polare eftersom jag missade våran återträff för att jag krigade i Boden och på det blir det nog en hel del sprit. men bara för att påbörja för lördagen för då bär det av till Ljusdal för att hälsa på Therese hemma och se innebandy samt lite sprit på det. känns som att den här helgen kan inte bli annat än bra. sen blir det väl lite shopping på det hela också så då kommer jag alltid plus med nått hem om än det går minus på ett annat ställe...haha!

Inkastad i kriget

nu befinner jag mig i Tåme för att fortsätta kriget mot alla dess motaktioner som vi befäl bara ser...haha!  men just nu är det ganska tur eftersom det är skarkskjutning. smäller så marken gungar och du känner hur luften sugs bort så du tappar andan och när trycket vänder stapplar du 2 steg bakåt. du ser allt som händer och sen 100dels sekunden efter hör du det... det var länge sen det inte var jobbigt att vänta på att dimman ska lätta för att uppleva krigets "grand final". väntar bara på att det ska dra igång imorn så all denna planering gör någon nytta. nu är de dax för ett fys pass och sen sova för att vara pigg och alert imorn... taggad som sate, haha! 

Söndag en Tisdag

idag har jag Söndag vilket är lite konstrigt eftersom att det är Tisdage men så blir det när man är ledig. under min lilla ledighet nu har ja sett till att pimpat upp saaben till vinter bil (satt på vinterdäcken) men det var lättare sagt än gjort. eftersom bilen har varit avställd sen farmor inte kunde köra längre och jag aldrig har nyttjat den under vinter kan jag säga att däcken har suttit ett par år och satt gjorde dom. skam den som ger sig säger jag bara: ) till slut efter mycket om och men blev vi klara.

gårdagen var även en händelserik dag för jag har äntligen klippt mig. det är någonting soom har varit på tavlan sen jag kom hem från Australien men det har helt enkelt inte blivit av. nu fick jag nog och gick på dropp in vilket var ett lyckat drag. bilder kommer väl någon gång i framtiden...som alltid: )

till veckan kommer vi att åka ut på övning tillsammans med Finland och Norge så då får vi se om jag överlever det annars ser ni det i dödsanonsen...skojja bara: )


mår som man förtjänar idag

sam sagt, denna dagen efter varför detta usla tillståd. men det är väl för att man ska få sig en tankeställare och inte dricka så mycket nästa gång men jag har en tendens att glömma bort hur jag mår dagen efter när jag sitter med alkoholen upp till öronen helgen där efter.
fotbollen igår då, den var bra för att båda lagen saknade spelare men snäll Elmander kan du börja pricka målet någon gång!! tack det vore snällt. efter mat, vin och fotboll hos Johan bar det ut för att göra Boden stad osäker,haha! bokstavligen, jag skjutsade Johan på sadeln ner till Bodensia och det gick väl ganska rakt iaf, tur ingen eller inget var ivägen: P det blev dock en tidig kväll eftersom jag var upp 7 igår mosche och så somnade jag som vanligt i soffan. det var mysigt men följden av det är att det kommer inte att bli många knop idag. jag kommer förmodligen sitta framför min dator och fortsätta min uppdatering av världen.

lev och må (jag har lite problem med det idag)


Till dig Mia!

som sagt nu ska vi se om jag fixar det här.. jag ska alltså skriva vad jag håller på med under dagarna men jag tycker vi börjar med idag och där efter får vi se hur det går...
idag vaknade jag i min säng för en gångs skull... haha! det lät ju inte som det skulle, jag har en tendens att somna på soffa när jag är ledig dagen efter men så var fallet inte i morsche. där efter var jag packåsna till Therses till bussen på I19 eftersom att hon inte ska bära tungt. therese hjärta har flippat lite efter sista ingreppet så hon mår inte så bra. hon är iaf i sthlm för att välkomna hennes släkt nästa generations förstfödda, en kort med tjock en tydligen.
sj blev jag less på boden för ett tag och for till luleå, shoppade och tog en kaffe med lite folk. blev dock less på luleå ganska fort så då for jag hem till boden igen. boden är hem nu bara så du vet, det är verkligen HEM: ) efter det har jag suttit framför datorn för när jag kom hem hade jag fått lösenorden till internet uppkoppligen. bästa på länge! jag kan för guds skulle inte fatta hur jag klarat mig utan internet.
vad som annars är nytt är att jag ska göra en till tatuering, ska bara boka tid så ska jag fixa det. längtar som sate... den ska sitta ovanför fotknölen. du vet hur alla tatuerar romerska siffror och kina tecken och då fick jag en snille blixt, jag ska skriva mitt person nummer med runor eftersom det är ju svensk historia. jag är ju svensk så varför ska jag ha grekiska skrivet på mig, liknar ju ingenting. jag vet inte om det var unikt med jag vet då ingen som har det iaf. är jag verkligen lika knäpp som jag låter?
så där ja, jag skulle kunna fortsätta men det får räcka så för idag. som sagt mia de här är till dig, ska skriva lite mer formellt nästa gång men nu är jag igång iaf. läs och må


vi hörs, saknar dig